Frati Catering

LARGE IMAGE WITH FANCYBOX ARTICLE

Bernard Saverimuthu er daglig leder og kjøkkensjef:

Bernard startet sitt kokkeliv som lærling av Grand Hotell Olav i Trondheim og vant nm for kokkelærlinger i 1991. To år etter han var ferdig med læretida ble han sousjef ved hotellet. Etter dette har han blant annet også vært kjøkkensjef ved Kontoret Bar og Spiseri. Fra 1996 til 2000 var Bernard kjøkkensjef på Fred Olson Croise Lines (Black Prince, Black Watch) Bernard har flere hyggelige plasseringer i forskjellige kokke-konkurranser, for eksempel i Havets Fastbord 1992(1.plass), Bedre Helse 1999 (2.plass).

Michael Minervini er daglig leder ved Frati Restaurant:

Michael gikk også lære ved Grand Hotell Olav, før han ble kokk ved restauranten Fienschmecker i Oslo. I 1995 overtok han Frati etter faren. Michael har også en rekke konkurranser på samvittigheten; Nordisk mesterskap for kokkelærlinger 1993(1.plass), VM for unge kokker i Toronto (1993)(bronse og gull).

Praktisk informasjon

Besøksadresse:

Kjøpmannsgt. 57

Telefon:

73 54 92 70

Link til egen hjemmeside:http://www.fraticatering.no/

Åpningstider

Categories