Festsalen

Festsalen – Et unikt selskapslokale i historiske lokaler midt i sentrum av Trondheim.Festsalen er et selskapslokale som drives i et samarbeid med to av Trondheims mest renommerte restauranter

les mer

To Rom og Kjøkken Selskapslokale

TO ROM OG KJØKKEN har i tillegg til Brasseri og bar, med à la carte servering, en egen selskapsavdeling i restauranten, samt et selvstendig selskapslokale for større arrangementer….

 

les mer

TO ROM OG KJØKKEN

TO ROM OG KJØKKEN åpnet 10.oktober 2005. Stedet drives av tre lidenskapelige mat- og vinpersonligheter Roar Hildonen, restauratør med 25 års erfaring og …..

 

les mer

Konferansesenter i Trondheim

For bedrifter som ønsker å arrangere kurs, konferanser eller fremvisninger, har Konferansesenteret i SpareBank.

les mer
Avada Admin

Et venetiansk palass

Fra gammelt av var det slik bankbygget ble omtalt.

les mer

Julebord i Trondheim

Bestill julebord nå. Vil du ha julebord i en av Trondheims vakreste restauranter så bør du være tidlig ute.

les mer
Avada Admin

Perfekte bryllupslokaler i Trondheim

Banksalens praktfulle bryllupslokaler har plass til både dans, levende underholdning og mange gjester, og er meget godt egnet for store og mellomstore bryllup.

les mer

AiSuma

AiSuma er en stilsikker italienskinspirert restaurant med flott beliggenhet ved Nidelven i Trondheim.

les mer

Bari Cafe oG Bar

Bari [ba`ri] Mer enn et spisested. Mer enn et utested. Bari er et møtested.Hvor venner møter venner, i møte med god mat, god drikke, den gode stemningen

les mer

Banksalen

I det gamle bankbygget i Trondheim sentrum finner du Banksalen, et godt valg for deg som ønsker selskapslokaler,…

les mer

Vielse i Trondheim

Ønsker dere å avholde selve vielsen her i Banksalen, vil atmosfæren i kirkeruinene sørge for at opplevelsen blir historisk på flere måter.

les mer

Forretningsmiddag Trondheim

Enten det er snakk om kick offs, jubileum eller andre grunner til feiring, tilpasser vi selskapet etter firmaets ønsker og behov.

les mer

Café Bagle

Café Bagle har byens største hjemmelagede boller, solboller og kanelsnurrer. Vi serverer kun kaker etter egne oppskrifter og hjemmebakt av oss….

les mer
Avada Admin

Den Gode Nabo

Lønnings-pils, jubiléum, fest, kick-off, presentasjoner, bursdag eller andre former for sammenkomster kan du holde hos oss.

les mer

Frati

Restauranten ble startet i 1973 av brødrene Minervini. I dag er det 2.generasjons sønner som kan tilby deg kvalitetsretter fra det italienske kjøkken.

les mer

Frati Catering

Bernard startet sitt kokkeliv som lærling av Grand Hotell Olav i Trondheim og vant nm for kokkelærlinger i 1991. To år etter han var ferdig…

les mer

Gjest Baardsen

Bibliotek-kaféen Gjest Baardsen ligger på hjørnet av Kongens gate og Kjøpmannsgata, i Trondheims gamle Rådhus. Det gamle Rådhus, senere Trondheim Folkebibliotek,

les mer
Avada Admin

Tavern Vertshus

Spisestedet fra 1739 består av 16 rom med hvert sitt særpreg og atmosfære. Huset er koselig og sjarmerende, noe som bidro til at VG æret miljøet med terningkast 6…..

les mer
Avada Admin

Sushi Bar

I lune omgivelser, rett ved byens fiskemarked, finner du en av Norges beste Sushi restauranter med et rikt utvalg av sushi, sashimi og tempura.

les mer

SABOR TAPAS OG GRILL

Sabor har omhyggelig valgt ut noen få, svært kvalitetsbevisste leverandører av råvarer. Disse har et svært bevisst forhold til hvilke produsenter de tar inn varer fra,….

les mer

Mormors stue

Ta en skillingsbolle (den koster ikke lenger en skilling, desverre), eller en bolle med ost, eller kun en bolle. Eller ett rundstykke med laks.Eller med ost……..

les mer

HAVFRUEN BAR & SELSKAPSLOKALE

Havfruen Bar & Selskapslokale finner du i underetasjen i brygga, i høyde med Nidelven.

Bedre sjøutsikt og nærmere vannet kommer du ikke

Learn More

Havfruen

Havfruen Restaurant er en restaurant i Trondheim med fokus på sjømat av beste kvalitet –  serverer nydelige retter av både fisk og skalldyr…..

les mer

Grenaderen Vertshus

Like ved Erkebispegården, i hellingen ned mot St. Olavs kilde og Nidelven, lå en gang en gammel smie. Man vet ikke sikkert når den ble oppført,……..

les mer